miercuri, 12 iunie 2013

Să ne prezentăm

Bine aţi venit !

Să ne prezentăm mai întâi. Noi suntem copiii beneficiari ai celor două centre de zi ale Fundaţiei Solidaritate şi Speranţă. 

Unii ar spune că suntem puţini la număr dar nu e chiar aşa...suntem de  6 ori degetele de la ambele mâini. Dacă vă pricepeţi la matematică socotiţi, şi rezultă că suntem 60 de prieteni. 

Unii dintre noi merg la Centrul de zi Mia Casa Inculeţ de la Bârnova , iar cei care sunt din Iaşi se întâlnesc la  Centrul de zi pentru copii Sfânta Marina.


După şcoală, ne întâlnim în fiecare zi şi facem teme, ne jucăm, dansăm, colorăm şi ne bucurăm împreună. 

Cel mai important este că zilnic doamnele de la cantină ne dau un prânz aşa gustoooos.  În fiecare zi la ora 13.00 stăm cuminţi şi ne aşteptăm rândul la masă. Mâncăm tot din farfurie şi la final mereu spunem :”Sărut-mâna pentru masă! A fost bună şi gustoasă şi bucătăreasa frumoasă”. Nu ştim de ce, dar când aud asta, doamnele bucătărese se luminează la faţă şi zâmbesc. 

Doamna şi domnul de la centru ne-au spus că cineva va înota pentru noi pe 5 iulie.

Am întrebat noi mai multe, că suntem tare curioşi. Ne-au povestit că două echipe de tineri curajoşi vor juca rolul de salvatori într-o poveste cu o apă mare şi adâncă. Noi, copii, vom fi prinţii şi prinţesele, iar tinerii vor fi salvatorii noştri. Vor fi 12 curajoşi la număr, un număr magic, de poveste. Ne-au mai povestit ceva despre susţinătorii din povestea noastră. Nu prea ştim exact ce înseamnă susţinător dar am înţeles că ne sunt prieteni de nădejde. 

Pe 5 iulie vor fi mai mulţi salvatori de pe mai multe tărâmuri fermecate.

Finalul poveştii încă nu l-am aflat. Trebuie să aşteptăm până pe 5 iulie.

Până atunci salvatorii vor căuta cât mai mulţi prieteni. Doamna Monica şi domnul Lucian ne-au spus că asta ne va ajuta mult. 

Noi avem încredere în ei şi în tine şi totodată credem cu tărie că vom aduna foarte mulţi prieteni.


Tu vrei să fii prietenul nostru? 

Dacă da, poţi lua legătura cu doamna şi cu domnul şi îţi explică ei povestea.

      Te aşteptăm la noi la Centrele de zi să ne cunoaştem .

Cu drag,

Prinţii şi Prinţesele Zâmbăreţe,

Cei 60 de copii cu suflet mare, aspiraţii înalte, dar perspective reduse ce cresc împreună ocrotiţi de Fundaţia Solidaritate şi Speranţă prin cele două Centre de zi pentru Copii Sfânta Marina şi Mia Casa Inculeţ


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu