marți, 25 iunie 2013

Capgemini - lucru în echipă în proiecte de responsabilitate socială




Capgemini este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii IT, consultanţă şi outsourcing la nivel mondial, cu un număr de angajaţi ce depăşeşte 100 000. Sediul central Capgemini este în Paris, Franţa iar compania are filiale în peste 40 de ţări.

Centrul  din Iasi este specializat în servicii de outsourcing oferite unor clienţi renumiţi din toate colţurile lumii. Cu o medie de vârsta de 26 de ani, suntem convinşi că munca de echipa oferă tuturor angajaţilor posibilitatea să îşi pună în valoare potenţialul.

Suntem mai presus de toate o companie care pune accent pe interacţiunea umană şi lucrul în echipă şi prin urmare de-a lungul timpului ne-am implicat într-o serie de  proiecte de responsabilitate socială. 

Printre acestea se numără renovarea Centrului de zi Mia Casa Inculeţ, Bârnova  în 2012 şi aducerea unei raze de lumină şi căldură în sufletul copiilor din acest centru cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale 2013.


Acum compania Capgemini este alături de Fundaţia Solidaritate şi Speranţă în proiectul Împreună la masa copilăriei.  

Cele două reprezentante ale companiei, Iuliana Parfimon şi Raluca Mihai, sunt încântate să îşi ofere suportul pentru această cauza nobilă, înotând în ziua competiţiei pentru 60 de copii din familii defavorizate care vor beneficia de o masă caldă.

Fiţi alături de noi în susţinerea echipei FSS & Capgemini pe data de 5 iulie 2013 completând aici formularul cu datele personale.

 Vă aşteptam cu drag!

 Echipa Capgemini


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu